e-İmza ve KEP Çözümleri

e-İmza Nedir?

e-İmza, Elektronik İmza Kanunu'na göre ıslak imza yerine geçmektedir. Evlilik, veraset ve şahitlik haricinde e-imza ıslak imza ile aynı hukuki geçerliliğe sahiptir. Her alanda kolaylık sağlanan e-İmza imzanın taklit edilerek dolandırıcılık faaliyetlerinin önüne geçerek güvenliğinizi sağlar.

KEP Nedir?

KEP, Kayıtlı Elektronik Posta anlamına gelip içeriğinin değişmeden güvenli bir şekilde her türlü ticari ve hukuki yazışma ve belgeleri gönderebileceğiniz bir sistemdir.

UETS Nedir?

UETS, tebligat çıkarmaya yetkisi olan bütün mercilerin Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi üzerinden tebligat çıkarması zorunlu hale getirildi. Kamu kurum ve kuruluşlarının, arabulucuların, bilirkişilerin, özel şirketlerin, avukatların ve noterlerin kullanımına sunulmuştur.

Tüm bu zorunlu süreçlerde sizin ve işleriniz için buradayız.

e-İmza ve KEP Kullanmaya Nasıl Başlayabilirim?
Hem e-İmza hemde KEP kullanmaya başlamak için bizimle iletişime geçin hızlı, güvenli ve düşük maliyetlerle siz de e-İmza ve KEP kullanıcısı olun.
e-İmza ve KEP Nerelerde Kullanabilir?
e-İmza, e-Devlet uygulamalarında, onay gerektiren formlarda, bankalarda, ticari sicil işlemlerinde, KEP ile uyumlu işlemlerde rahatlıkla kullanılabilir. Islak imza ile aynı hukuki geçerliliği olan e-İmza ile işlerinizi dijitalden yürütebilirsiniz.
Kimlerin e-İmza ve KEP Kullanması Zorunludur?
e-İmza ve KEP zorunlu olmamakla birlikte kullanılması ile hayatınıza kolaylık getirecek bir sistemdir. Bilgi güvenliğinizi ve kişisel verilerinizi bu şekilde koruyabilirsiniz.
e-İmza ve KEP Avantajları Nelerdir?
  • Bilgi güvenliği ve kişisel verilerinizin korunmasını sağlar.
  • Hizmet kalitesini arttırır.
  • Düşük maliyetlidir.
  • Hukuki geçerliliği vardır.

    Covid-19 Salgını nedeniyle toplantı, eğitim, satış ve sunumlarımızı online uzaktan yapmaktayız. Online sunum için alttaki formu doldurun, yetkililerimiz sunum detayı için sizinle iletişime geçecektir.